Warmnet Oy Luotettava yhteistyökumppani jo vuodesta 1976

Kaukolämpöurakointia pitkillä perinteillä

Putkia maahan – Warmnet
Warmnet Oy on erikoistunut kaukolämpöverkkojen rakentamiseen sekä huolto- ja korjaustöihin. Tarjoamme myös esim. maanrakennus-, teollisuuden LV-asennus- ja kuljetuspalveluita.
Yritys sai alkunsa jo vuonna 1976 ja 1980-luvulla se tunnettiin nimellä Varkauden Lämpöasennus Ky. Huhtikuusta 2000 olemme toimineet nimellä Warmnet Oy. Pitkien perinteiden velvoittamina rakennamme kaukolämpö­verkkoa laatu edellä. Meidät on aina tunnettu luotettavana tekijänä. Luotettavuudesta kertoo esim. yrityksen paras AAA-luottoluokitus Bisnoden luottoluokitus­järjestelmässä.

Kaukolämpö­urakointia
koko Suomessa

Warmnet Oy pitää kotipaikkaansa Varkaudessa, mistä käsin toimimme pääasiassa Itä- ja Kaakkois-Suomessa. Projekti­luontoisesti rakennamme kaukolämpöä missä päin Suomea tahansa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää.

Ammatti­taitoinen henkilöstö ja nykyaikainen kalusto

Yritys työllistää parisenkymmentä alan ammattilaista ja välillisesti, aliurakoitsijoiden kautta, vielä toisen mokoman. Väkemme ammattitaitoa pidetään yllä jatkuvalla lisäkoulutuksella. Kaikki hitsarimme esim. ovat luokkahitsareita, joilla on pätevyydet ja luvat kunnossa.

Osaava henkilöstömme toimii nykyaikaisella ja asianmukaisesti huolletulla kalustolla, johon kuuluu esim.

  • nosturikuorma-autoja
  • kaivinkoneita
  • vaihtolavakuorma-auto
  • huoltoautoja
  • mönkijä
Kaivinkone omakotitalon pihalla talvella – Warmnet

Warmnet Oy

Harjulantie 4
78850 VARKAUS

Horjalviikintie 11
49420 HAMINA

Sähköposti

info@warmnet.fi

Puhelinnumero

040 809 4716

Seuraa meitä